IVECO TÜRKİYE

IVECO TÜRKİYE'nin Network'ü Çok Sağlam
Iveco'nun Network ağı TURCom Teknoloji'nin projesi sayesinde oldukça güvenli.

TURCom Teknolji dünya devleriyle olan çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Global taşımacılık dünyasının öncü oyuncusu olarak Iveco, hafif, orta sınıf ve ağır ticari araçların geliştirilmesi, üretimi, pazarlanması alanında uluslararası bir liderdir.

Genel Bakış :

Iveco'nun her geçen gün artan ihtiyaçları doğrultusunda firewall altyapısı konumlandırıldı ve wireless ağını güçlendiren AP'ler temin edildi.

Çözüm :

TURCom Teknoloji Proje ve Satış Sorumlusu Aydın Doğan, güvenlik altyapısında güncel teknolojiye uygun olarak, Next Generation olarak adlandırılan (Yeni Nesil Teknoloji) firewall'lar konumlandırıldığını aktardı. Doğan, projeyle ilgili olarak; Proje öncesinde Iveco ve TURCom teknik uzmanlarının beraber yaptığı ön değerlendirme sonrası, Iveco için altyapısına en uygun olacak çözüm belirlendi. Sonrasında olumsuz bir durum oluşmaması için demo ortamı hazırlanarak canlı sistem üzerinde yapılan testler sonucunda her hangi bir aksaklık görülmemesi üzerine daha güvenli ve performanslı bir altyapıya geçiş yapıldı.

Avantaj :

• Güvenli bir altyapıya geçildi.
• Hem merkez hem de dış bağlantılar ve kullanıcıların tek merkezde güvenliği sağlandı.
• Süreçlerde kolaylık ve verimlilik sağlandı.
• Kurulumu sağlanan Cisco Access Point'ler ile Iveco, rahatlıkla müşterilerine Hotspot Hizmeti verebiliyor.

Çözüm Bileşenleri :

• Firewall(Güvenlik Duvarı)
• Cisco Access Point