Erkiz Mühendislik

Erkiz Mühendislik, Balance Projesi'ni Hayata Geçirdi


"İhtiyacın kapsamı ne olursa olsun, hedeflenen zamanda sonuca ulaşmak oldukça önemli. Bunun için de, tecrübeli, tedarikçi ve çözüm ortakları ile ilişkileri güçlü, olası sorunlara zamanında müdahale edebilen, yaşanan tüm süreçlerde bilgilendirme ve iletişime önem veren TURCom Teknoloji ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz."

Songül Mermer ÖZÇETİN - Teknik Satın Alma Müdürü

Sosyal duyarlılık ve çevre bilinci çerçevesinde katma değeri yüksek binalar ve yapılar inşa ederek toplumun refah seviyesini yükseltme misyonunda olan Erkiz Mühendislik'in bilişim ortağı TURCom Teknoloji oldu.

Genel Bakış
Erkiz Mühendislik'in Güneşli lokasyonunda kiralik ofis katlarının ve residencelerin bulunduğu yeni projesinde network altyapısı kurgulanıp, kablo-sonlandırma işleri eksiksiz olarak yapılandırıldı.

Çözüm:
Erkiz Mühendislik'e gerçekleştirilen projeyi TURCom Teknoloji Proje ve Satış Müdürü F.Yasemin KARSLIOĞLU, şu sözlerle aktardı;" Şölen Çikolata bünyesindeki Erkiz Mühendislik'in Güneşli'de yaptırdığı kiralık ofisler ve rezidans katlarının olduğu iki bloğun kablo sonlandırma ve network altyapısı projesini gerçekleştirdik. Projemizi gerçekleştirirken, her iki tarafında uyumlu çalışması projemizi zamanında ve eksiksiz olarak bitirmemizi sağladı. Katkıda bulunan tüm ekibe teşekkür ederiz."

Avantaj

  • Süreçlerde kolaylık ve verimlilik sağlandı.
  • Kesintisiz ve güçlü bir çalışma ağına sahip olundu.

Çözüm Bileşenleri

  • Kablolama – Sonlandırma
  • Network Altyapısı