Kolin İnşaat

Kolin İnşaat, TURCom Çözümleriyle Yeni Binasında

"Taşınma projemizin başında TURCom'un olması, sorunsuz bir projeyi hayata geçirmemizi sağladı."

Kolin Şirketler Grubu IT Koordinatörü Bilgi İşlem Müdürü Sinan ÜLKER

Kolin Şirketler Grubu içinde yer alan, istikrarlı büyümesi ve kaliteli hizmetiyle dikkat çeken Kolin İnşaat, yeni merkez binasına TURCom çözümleriyle taşındı.

Temelleri 1977 yılında atılıp, Kolin Şirketler Grubu'nun ilk firması Kolin İnşaat, Libya'dan Azerbaycan, Uganda ve Sırbistan'a kadar yayılan geniş bir coğrafyada hizmet veriyor. İnşaat ve taahhüt konularında Grubun itici gücü olan firma, artan iş hacmini karşılayabilmek için yeni binasına taşındı.

"Faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde, uluslararası kalite standartlarında ürün ve hizmetlerimiz ile müşteri odaklılığını daima üst seviyede tutarak; saygın, güvenilir ve tercih edilen marka olma özelliğini artırarak sürdürmek vizyonuyla hareket ediyoruz" diyen Kolin Şirketler Grubu IT Koordinatörü Sinan ÜLKER, "Kolin İnşaat, Türkiye'de üçlü entegre yönetim sistemine sahip az sayıdaki kuruluştan biri, aynı zamanda sektöründe bu özelliği kazanan ilk şirket konumundadır. Verdiğimiz hizmetlerimize oranla, merkez binamız yetersiz gelmeye başlamıştı. Böylece taşınma projemiz için el sıkıştık. Taşınma projemizin başında TURCom'un olması, sorunsuz bir projeyi hayata geçirmemizi sağladı " şeklinde konuştu.

Kolin İnşaat ile taşınma projesi yapmanın ayrı bir deneyim ve referans olduğunun altını çizen TURCom Teknoloji Satış Yöneticisi Zergün ERDAĞLI, Kolin İnşaat'ı yeni merkezine sorunsuz ve söz verdiğimiz zamanda taşıdıklarını, firmanın iş süreçlerini aksatmadan, devam edebilmesinde TURCom'un da payının olduğunu açıkladı ve proje detaylarını şöyle özetledi;

• Kablolama sonlandırma ve sistem odası tasarımı,
• TRCrms (sistem odasının uzaktan izleme ve yönetebilme)
• Kat, sistem odası ve server kabinetleri
• Data ve telefon altyapısı
• Backbone ve kenar switchler
• Access Pointler ve Controller"