Procat

PROCAT, TRCrms ile SİSTEM ODASINI YAKIN MARKAJA ALDI

“TRCrms sayesinde şirket dışında bulunduğumuz gün ve zamanlarda bile sistem odamızdaki her türlü cihazı takip edip, olumsuz bir durumda sistem tarafından hemen uyarı alıp, müdahale edebiliyoruz.”

TRCrms ile sistem odasını her an kontrol altında tutan Procat, iletişim teknolojilerinin sağladığı olanaklardan sonuna kadar faydalanıyor.

Çağrı merkezi ve müşteri hizmetleri danışmanlığı ile süreç otomasyonu alanına yeni bir soluk getiren, son dönemde hizmet alanına e-Ticaret ve Call Center Hotel hizmetini de ekleyen Procat, TURCom Teknoloji'nin ürünlerinden TRCrms ile sistem odasında olup biten her şeyden anında haberdar oluyor.

Procat, İstanbul Kavacık'ta açtığı Call Center Hotel Müşterileri için de TRCrms teknolojisinden faydalanıyor. Çağrı merkezi şirketlerine, dönemsel projelere ve çağrı merkezi yatırımı öncesi ihtiyaçlarını belirlemek isteyen kurumlara hizmet veren Call Center Hotel, bir otel mantığı ile servis veriyor ve şirketlere, en son teknolojilerle donatılmış bir çağrı merkezinin ihtiyaç duyabileceği tüm olanakları sunuyor.

Bilişim altyapısını eksiksiz oluşturarak, müşterilerine en iyi çözümleri sunan Procat, böylece sistem odasını birçok kritere göre takip ediyor. TRCrms ile ısı, nem, voltaj, kapı, frekans gibi birçok değerleri anlık izleyip, raporlamasını da yapabildiklerinin altını çizen Birkan Babakol, “Normal değerlerin üstüne çıkan ya da altına inen aralıklarda sistem tarafından otomatik olarak uyarı alıyoruz. Bu proje sayesinde gece, haftasonu veya tatil günlerinde aklımız sistem odasında kalmıyor” şeklinde konuştu.

TRCrms Hakkında
TURCom Teknoloji'nin bu hizmetleri sağlamak için müşterilerine sunduğu TRCrms çözümü, kritik mekanların iklim ve enerji başta olmak üzere çevresel verilerini sürekli ölçerek, tanımlanan aralığın dışına çıktığında ilgili kişileri ve sistemleri uyaran bir gözlem ve uyarı sistemi. Üzerinde çeşitli algılayıcı (sensör) ve ölçüm devreleri bulunduran TRCrms, yerel ağ bağlantısı ve genişleme modülleri ile iletişimi sağlıyor.

Tüm kontrol noktalarını tek ekranda birleştirme imkanı
TRCrms sayesinde, dünyanın neresinde olursa olsun, internet veya yerel ağ üzerinden erişilen uzak ünitelere ait tüm değerler, merkezde ve tek ekranda birleştirilerek izlenebiliyor. Böylece eşik değerler aşıldığında, yani bir alarm durumu oluştuğunda, merkez bilgi ekranında anında görülebileceği gibi her bölgenin bilgisi, o bölgede bulunan yetkililere de SMS veya e-posta ile ulaştırılıyor. Her ünite, üzerinde yerleşik gelen Web sunucu üzerinden uzak noktadan yönetilebileceği gibi, LCD ekranı olan modellerde bu işlem, ekran ve tuş takımı üzerinden de yapılabiliyor.