Hunca Kozmetik

Hunca Kozmetik'in Log Kayıtları TRCroot ile Güven Altında!

Birçok ilke imza atan Hunca Kozmetik, log kayıtlarına TURCom Teknoloji'nin ürünlerinden TRCroot ile ulaşıyor.

İlk ürünü olan balsamı 1957 yılında üreten, günümüzdeki en eski ve ilklere imza atan kişisel bakım ürünleri alanının öncü firması Hunca Kozmetik, TRCroot ile log kayıtlarını saklıyor.

Kişisel bakım bilincini topluma yaymak misyonu ile Ar-Ge departmanındaki uzmanlaşmış çalışanlarıyla, her zevke ve her bütçeye uygun ürünler geliştiren firma, gelişen teknolojiyi de takip ederek, uyguluyor.

Çıkan yasa ile tüm firmaların log kayıtlarını saklamaları gerekirken, bir yandan da tutulan bu kayıtlara istedikleri şekilde kolayca ulaşmaları da büyük önem taşıyor. Bu kapsamda tasarlanıp, geliştirilen TRCroot, çeşitli sektörlerdeki firmaların bu konudaki sorunlarına çözüm oluyor. Hunca Kozmetik olarak sektöre adım attığımız andan itibaren teknolojinin birçok faydasını gördük diyen Hunca Kozmetik Sistem Yöneticisi Hakan DOKSANBİR, "Görüştüğümüz firmalar arasında log kayıtlarımızı en tasarruflu ve en avantajlı şekilde tutabileceğimiz ürün olarak TRCroot'u gördük ve TURCom'la ilerleme kararı aldık. Proje bitiminde TRCroot'un performansından son derece memnunuz" dedi.