Europ Asisstance

Europ Asisstance, TURCom ile Teknoloji Ortaklığı Tam Hız Sürüyor

Türkiye ofisinin kurulma aşamasından bu yana TURCom’la adeta teknoloji ortağı olan Europ Assistance, son olarak loglarının kayıt altına alınması için de TURCom Teknoloji ile yoluna devam ediyor.

Europ Assistance’ın kuruluşu hakkında bilgi veren Europ Assistance Bilgi İşlem Müdürü Ersin KAYA, şunları dile getirdi;

“Europ Assistance Türkiye ofisinin kuruluşunun ilk gününden beri buradayım ve TURCom Teknoloji’yle de işbirliğimiz de ilk günden başladı. O günden bugüne kapasitemiz 2 katına ulaştı, çalışan sayımız arttı ve hala da artmaya devam ediyor. Hızlı bir büyüme içersindeyiz. Bu durum teknolojik altyapımızla da aynı şekilde ilerliyor. Firma olarak Türkiye’ye geldiğimiz ilk gün Europ Assistance Türkiye, kendi sektöründe en inovatif şirket olacak demiştik. Bu nedenle müşterilerimizin karşısına kısa zamanda çok sayıda teknoloji projeyle çıkmayı hedefledik.”

Kompleks bir yapı olması nedeniyle, altyapının ofis inşaatı tamamlanmadan önce oluşturulması gerekiyordu diyen KAYA, “Bu aşamada TURCom Teknoloji’den de teklif istememizden sonra, TURCom’la çalışmaya karar verdik. Son olarak eleman sayısına bağlı olarak masa sayısı da arttığı için internet bağlantılarının kontrolü de bizim için zorunluluk olmaya başladı. Hem kanuni zorunluluklarımızı yerine getirmek hem de kontrol altında tutmak amacıyla TURCom’un TRCroot ürününden yararlandık.”

Yedeklilik Projesi de Sorunsuz İlerliyor

Firmanın altyapısının oluşturulmaya başladığı zaman kurulan tüm cihazların yedekli olduğunun altını çizen KAYA, kapasite arttıkça bu yedekliliği yenilemeye ihtiyaç duyduklarını ve yine TURCom Teknoloji ile yedeklilik projesinin de devam ettiğini dile getirdi.

KAYA, “Altyapının yeni oluşturulmaya başlandığı zamanlar doğan sıkıntıların normal olduğunu vurguladı ve ekledi;

“Altyapı kurulurken bir takım sorunların olması gayet doğal. Bu durum yapının yerine oturmasıyla da alakalı bir durum. Şuan eskisine göre daha az problemle karşılaşıyoruz. Europ Asisstance, 7/24 kesintisiz çalışan bir firma ve iletişim bizim her şeyimiz. Burada en ufak bağlantımızda bir kopma olması, telefon hatlarımızda ya da sunucularımızda hasar meydana gelmesi, işlerin durması demek. Bu yüzden herhangi bir sorunda anında müdahale gerekiyor. Bu durum Türkiye’deki firmaların çok alışık olduğu bir durum değil.

TURCom Teknoloji’yi başka firmalara da gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğini belirten KAYA, firmaların ihtiyaçları ne olursa olsun, TURCom’un bu ihtiyaçları kolaylıkla karşılayabileceğini söyledi.

Kısaca Europ Asisstance Hakkında;

Europ Assistance, 7 gün, 24 saat, 365 gün boyunca her an hazır olarak, tüm dünyada 208 ülkede telefonlar aracılığı ile anında müşteriyi karşılayıp cevaplayarak, zor durumları ve stresli anları hızlı ve güvenli bir biçimde yönetmeyi başarabilen bir asistan hizmeti vermektedir. Arkasına aldığı uluslararası anlaşmalı kuruluş ağının gücü ile mükemmele ulaşmak için çalışmaktadır. Tüm ülkelerde 205 şubesi ve 401 bin servis sağlayıcısı (araç kiralama şirketleri, doktorlar, acil tamir servisleri, tesisatçılar, elektrikçiler, çilingirler) ile yerel gerçeklerden haberdar tatminkar bir hizmet sağlamaktadır.

Proje Detayları

TRCroot (logların kayıt altına alınması)
Yedeklilik