Gaziantep Büyükşehir Belediyesi

Gaziantep B.Şehir Belediyesi'nin Altyapı Çözümlerini İçeren İhalesini TURCom Kazandı

"TURCom'la hayata geçirdiğimiz ihale sonucunda, artık altyapımız güncel ve yedekli."

Gaziantep B.Şehir Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Deniz DÜLEK

Kamu alanında sunduğu hizmetlerle, kurumların ihtiyaçlarını algılayıp, onları en uygun çözümlerle tanıştıran TURCom Teknoloji, kazandığı ihalelere bir yenisini daha ekledi. Gaziantep B.Şehir Belediyesi'nin açtığı ihaleyi kazanan TURCom, Belediye'nin sistem odası başta olmak üzere, tüm sistemini yeniden kurup, gerek duyduğu diğer ihtiyaçları da tam olarak karşıladı.

"Açtığımız ihale sonucunda kamu sektöründe çok iyi referansları olan TURCom Teknoloji ile el sıkışmak bizi oldukça memnun etti " diyen Gaziantep B.Şehir Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Deniz DÜLEK,"Gaziantep, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük kenti. Bu nedenle Belediye olarak sunduğumuz hizmetlerin kapsamı da çok geniş. Gaziantep halkına hak ettiği sorunsuz hizmeti sunabilmenin ilk aşaması bilişim altyapısının güncel ve yedekli olmasından geçiyor. Tüm bunları düşünerek bir ihale açmayı uygun bulduk ve böylece TURCom Teknoloji ile çalışmaya başladık" şeklinde konuştu.

TURCom Teknoloji Satış Yöneticisi Mahmut ATEŞCİ de "TURCom Teknoloji olarak kurumların ihtiyaç ve sorunlarına çözüm bulabilmek bizi çok mutlu ediyor. Gaziantep Belediyesi'nin de ihalesi kapsamında yer alan tüm çözümleri sorunsuz bir şekilde yerine getirdik. Belediye böylece halkına verdiği hizmetin de kalitesinden ödün vermeden çalışmalarını devam ettiriyor" dedi.

Proje Kapsamında Yapılan Çözümler

• Server & storage
• Sanallaştırma,
• Yedekleme,
• TRCroot (5651 numaralı yasaya uygun olarak, logların kayıt altında tutulması)
• Tüm altyapının yeniden kurulumu,