Hilton Bursa Convention Centre & SPA

Hilton Bursa Convention Centre & SPA and Hampton by Hilton Bursa

TURCom Teknoloji Güvencesi Altında...

"Bilişim altyapımızı TURCom Teknolojinin emin ellerine teslim ederek, beraber başarılı bir proje gerçekleştırdik"

Selcuk Rusatci, Information Systems Manager

Şehir merkezi, tarihi mekânlar, alışveriş ve iş merkezlerine yakın konumu, müşterilerini kusursuz bir biçimde ağırlama geleneğiyle her zaman ön plana çıkan Hilton Bursa Convention Centre&SPA and Hampton by Hilton Bursa, network ve telekomünikasyon altyapısını TURCom güvencesi ile hayata geçirdi.

Her iki Otel'in tüm IP telephony, switch, router ve wireless ihtiyaçları Cisco System'in son teknolojik ürünleri ile başarılı bir şekilde hayata geçirildi. IP telephone alt yapısında yedekli olarak Cisco CallManager 8.0 ürün ailesi kullanıldı, Cisco'nun 79xx ve 69xx serisi IP telephone setleri, müşterilerin bir çok ihtiyacını karşılayacak şekilde network'e entegre edildi. Mobil kullanıcılar içinse yine Cisco'nun wireless IP telephone'ları kullanıldı. Otel'in birçok yerinde, Cisco wireless access-point'ler kullanıldı ve tüm access-point'lerin merkezi yönetiminin sağlanması ile, kapsama alanları başarılı bir şekilde yaratıldı.

Gerek otel network'ünün, gerekse misafir network'ünün güvenliği, Cisco güvenlik ürünlerinin profesyonel bir şekilde TURCom tarafından devreye alınması ile sağlandı. Hilton ve Hampton by Hilton konforu ile beraber, misafirlerinin rahat ve sorunsuz bir şekilde TV izleme imkânı, Nevotek'in IP TV ürünü NevoTV kullanılarak, TURCom-Nevotek işbirliği sonucu sağlandı. Ayrıca otel'in ilgili alanlarında, hem bilgilendirme, hem de reklam amaçlı olarak ‘'Digital Signage'' çözümleri hayata geçirildi.

Data, ses ve görüntü trafiği yine Cisco ve Nevotek ürünleri kullanılarak, otel-turizm sektörünün en önemli teknolojik ayağı olan ‘'Otel Yönetim Sistemi (PMS)''ne entegre edildi.

Tüm bu teknolojilerin başarılı bir şekilde hayata geçirilmesinin en önemli altyapısı olan yapısal kablolama, TURCom Teknoloji'nin uzman kablolama ekipleri ve projenin başından itibaren verilen süpervizörlük, danışmanlık ve saha desteği ile gerçekleştirildi.

TURCom Teknoloji olarak; gerçekleştirdiğimiz ağ mimarilerinde süreklilik, ölçeklenebilirlik, güvenilirlik, sağlamlık ve yönetilebilirlik kriterlerini temel alarak, en iyi çözüm alternatiflerini üretmek için çalışmakta ve bu alanda da çok çeşitli marka ve çözüm seçenekleri ile müşterilerilerimize hizmet vermekteyiz. Bu bağlamda, maliyet avantajı ve arkasında TURCom deneyim ve desteğini barındıran TRC markalı çözümlerden TRCwifizone, 5651 nolu yasaya binaen, gerek guest network'ü, gerekse admin network'ü için bir başka başarılı uygulama olarak otel hizmetine sunulmuştur.

Tüm bu hizmetlerin sonucunda; Hilton'un 187, Hampton by Hilton'un da 107 odası başta olmak üzere, ortak alanlar, balo salonları, lobi, restoran, yönetim ofisleri, spa, sauna, havuz ve spor salonlarına, TURCom tecrübe ve farkı, profesyonelce yansıtılmıştır.