T-Bank

T-Bank, Loglamada TRCroot Dedi

"TRCroot'u hem maliyet hem de özellik olarak sağladığı avantajların yanında ülkemizde ve TURCom mühendisleri tarafından geliştirilmiş olması nedeniyle tercih ettik. Pozitif ayrımcılık yapmayı seviyoruz."

T-Bank Bilgi Güvenliği Uygulamaları Yönetmen Yardımcısı Emre SAVAŞTÜRK

Öncü bankalardan T-Bank (Turklandbank), TURCom Teknoloji'nin ürünleri arasında bulunan TRCroot ile misafirlerinin loglarını güven altında saklıyor.
Güçlü ortaklık yapısı ve dinamik organizasyon yapısıyla kobi bankacılığı alanında sektör lideri olma hedefine her yıl biraz daha yaklaşan T-Bank, 27 şubesiyle büyümesini sürdürüyor. Gelişimini sürdürdüğü zaman içinde IT altyapısını da yenileyen Banka, geçtiğimiz aylarda TURCom Teknoloji ile yeni bir projeye imza atarak, loglarını TRCroot'u emanet etti.

Genel müdürlüğümüze gelen ziyaretçi sayısında artış olması nedeniyle, TRCroot gibi bir ürüne ihtiyacımız doğdu diyen T-Bank Bilgi Güvenliği Uygulamaları Yönetmen Yardımcısı Emre SAVAŞTÜRK, "Özellikle ayrı bir wireless üzerinden kimlik doğrulama mekanizması olan bir ürüne ihtiyacımız vardı. Topladığımız tüm teklifler sonucunda TRCroot'ta karar kıldık. TRCroot'u hem maliyet hem de özellik olarak sağladığı avantajlar nedeniyle tercih ettik. TRCroot'un ülkemizde ve TURCom mühendisleri tarafından geliştirilip, sunulması bizim için artı bir değerdi. T-Bank olarak pozitif ayrımcılık yapmayı seviyoruz. Ülkemizde çok fazla yabancı ürün kullandığımız için böyle çalışmalar görünce hoşumuza gidiyor.

Altyapımızda kullandığımız tüm ürünler Linux tabanlı. TRCroot'un da Linux tabanlı olması ayrıca ilgimizi çekti. Bu avantajlar dışında aktif olarak kullanan birkaç firmaya da sorduğumuzda çok olumlu dönüşler aldık."

TURCom Teknoloji ile ilk projelerinin yıllar önce olduğunu belirten T-Bank Bilgi Güvenliği Uygulamaları, Yönetmen Serkan SAYGUN, "Bankamızın network tarafında birtakım çalışmalarımız vardı. Bu kapsamda yine TURCom ile çalışmıştık.

TRCroot'un saydığımız avantajları dışında, 5651 numaralı yasa nedeniyle, kullanıcı bilgilerini tam olarak alabilmemiz bizim için çok önemliydi. Bu özelliğin de TRCroot'ta olması, kararımızı etkileyen nedenler arasında oldu.

T-Bank Hakkında;

T-Bank, Arab Bank ve BankMed'in 1930';lı yıllara uzanan gelişmiş bankacılık deneyiminden ve özellikle bireysel ve kurumsal bankacılık alanlarındaki köklü uzmanlığından yararlanmaktadır. Ana hissedar bankalarla oluşturulan sinerji, T-Bank ve müşterileri için önemli bir değerdir.

Bugün, T-Bank, özellikle Küçük ve Orta Boy İşletmeler (KOBİ) Bankacılığı iş kolunun da portföyüne eklenmesi sayesinde operasyonlarını genişletmeye devam ederken, güçlü olduğu kurumsal ve ticari bankacılık alanlarındaki odaklanmasını sürdürmektedir.