YOO2 Taksim Square Hotel

YOO2 Taksim Square Hotel'in Altyapısında TURCOm Teknoloji İmzası

"Tecrübesine güvendiğimiz için TURCom Teknoloji'yle anlaştık ve sonuçtan çok memnun kaldık"

Yoo2 Taksim Square Otel IT Müdürü
Serhat ŞENTÜRK

30 yılı aşkın süredir mücevherat sektöründe olan Mioro A.Ş.'nin iştiraki, 2011 yılında kurulan Gençoğlu Gümüşsuyu Otelcilik Turizm İnşaat San. ve Tic. A.Ş.'nin ilk projesi olan, dünyaca ünlü tasarımcılar Philippe Starck ve John Hitchcox tarafından tasarlanan ve Şubat 2014'te kapılarını konuklarına açan Yoo2 Taksim Square Hotel'in tercihi Hitech Hospitality Solutions oldu.

Turizm ve inşaat sektöründe de vizyonuyla, yenilikçi yaklaşımıyla önemli başarılara imza atmayı hedefleyen Yoo2 Taksim Square Otel IT Müdürü Serhat ŞENTÜRK: "TURCom Teknoloji ile internetten aydınlatmaya, firewalldan IPTV çözümlerine kadar birçok projeyi beraber hayata geçirdik. Tecrübesine güvendiğimiz için TURCom Teknoloji'yle anlaştık ve sonuçtan çok memnun kaldık" açıklamasında bulundu.

Mioro A.Ş. olarak yenilikçi yapısı, mükemmeliyetçi özelliği ve bilişim altyapısına verdiği öneme değinen Hitech Hospitality Solutions Satış Yöneticisi Cihat TANIR: "Yoo2 Taksim Square Hotel projesinde tüm kalemler piyasadaki en iyi ürünlerle yapıldı ve kusursuz bir bilişim altyapısına kavuşturuldu" dedi. Mioro müşterilerinin, tedarikçilerinin ve çalışanlarının memnuniyetini hedefleyen, öncü ve yenilikçi hizmetleriyle sektörde lider özelliğini sürdürmek için var gücüyle çalışmaktadır.

Proje Detayı

- Data Kablolama - Sonlandırma
- Data Aktifler (Switch – Access Point)
- Otel Oda Telefonları
- IPTV (Triple Play)
- Server – Storage
- LED Aydınlatma (oda, resepsiyon, genel mekan, toplantı salonu, spa)
- MS Yazılımları
- Sanallaştırma Yazılımları (Hyper V)
- Firewall
- Anti virüs
- TRCroot Wifizone (Loglama)
- Pasaport Okuyucu