Beykoz Belediyesi

Beykoz Belediyesi TURCom Teknoloji Dedi

"TURCom Teknoloji'nin sahip olduğu geniş bilgi ve tecrübeleriyle bilişim altyapı projesini mükemmel bir şekilde hayata geçirdik"

Beykoz Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü
Mehmet Rüştü Karabıyık

Beykoz Belediyesi, doğal zenginliklerini koruyarak Beykoz'u yaşanabilir bir kültür ve turizm merkezi yapmak ve huzurlu yaşamı öncü kamu hizmetleri ile sağlamak ve yürütmek amacıyla yaptığı projelerle adından söz ettiriyor.

Alt yapısındaki ihtiyaçları TURCom Teknoloji'nin çözümleriyle eksiksiz bir şekilde karşılayan Beykoz Belediyesi'ne sunulan hizmetler kısaca şöyle;

- Network Altyapısı
- NAC Projesi
- Kablolama
- Switch
- LAN
- ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi
- TRCroot
- Sistem Odası
- Yangın Algılama
- Yangın Söndürme FM 200
- MS Kurumsal Anlaşma

Beykoz Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Mehmet Rüştü Karabıyık "Halkımıza daha iyi ve daha güvenli hizmet verebilmek adına hızlı değişim ve gelişmelerin yaşandığı günümüzde belediyeler bilgiye ulaşma, bilgiyi paylaşma ve bilgiyi eyleme dönüştürme becerisini gösterebildikleri oranda başarıyı yakalayacaktır düşüncesiyle bilişim alt yapımızı ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi kapsamında TURCom Teknoloji ile oluşturduk. Ve bağımsız bir kuruluş tarafından denetlenerek belgeyi almaya hak kazandık. ISO 27001 Bilgi Yönetim Sistemi için TURCom Teknoloji ve Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Danışmanı Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Bülent Coşkun tarafından danışmanlık hizmeti aldık ve bu belgeyi 2014 yılında almayı hedeflerken 2013 Aralık ayında aldık. Yaratıcı çözüm ve hizmetler için teşekkür ederiz" dedi.