BTA Catering, Sistem Odası altyapı güncellemelerini TURCom Çözümleriyle Yeniledi

BTA Catering, Sistem Odası altyapı güncellemelerini TURCom Çözümleriyle Yeniledi

Sistem odası güncellemeleri TURCom Teknoloji çözümleriyle yeniden yapılandıran BTA Catering, Türk ve Dünya mutfaklarının farklı lezzetlerini, geleneksel Türk konukseverliğiyle birleştirerek 11 yıldan bu yana, TAV Havalimanları’nda yolculara, konforu ve güvenliği temel alan çağdaş hizmet anlayışı ile sunuyor.
 
Atatürk Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı, Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali, Antalya Gazipaşa Havaalanı, Gürcistan’da Tiflis Ve Batum Havalimanları, Tunus’ta Enfidha-Hammamet ve Monastir Habib Bourguiba Havalimanları ile Makedonya’da Üsküp ve Letonya’da Riga Havalimanı’nda yiyecek-içecek hizmetlerini yürüten BTA Catering, teknolojik altyapısını TURCom Teknoloji ile güçlendirdi.
 
Proje sonrasında sistem odası, TURCom network mühendisleri tarafından gerekli düzenlemeler yapılarak, daha kullanışlı hale getirildi. Projede sistem odası altyapısı yeniden yapılandırılırken, kablolama tarafında HCS,  kabinet tarafında da Estap marka ürünler konumlandırılarak, proje tamamlandı.