HAVI Logistics’in İnterneti Havadan Yedekli

HAVI Logistics’in İnterneti Havadan Yedekli

Küresel hizmet tedarikçisi HAVI Logistics, günümüz teknolojisinin internet hızını TURCom ile yakaladı.

Avrupa piyasasında "The Global Lead Logistics Provider" olarak anılan HAVI Logistics, katma değerli gelişmiş lojistik hizmeti sunuyor. Müşteri memnuniyetini herşeyin üstünde tutan firma, başta gıda maddeleri olmak üzere gıda ve gıda dışı ürünleri tedarik zinciri ile 30 yıldır sektörde bulunuyor.

 Kurulduğu ilk yıldan bu yana iş süreçlerini teknoloji ile kolaylaştıran HAVI Logistics, İzmir’ de açtığı yeni deposunun ve Şekerpınar lokasyonunun internet hızını günümüz teknoloijsinin hızına uydurdu.
TURCom Teknoloji’den ihtiyaç duyduğu zamanlarda çeşitli yeni teknoloji ürünlerini de temin eden firma, internet erişimini yedekleyerek, kesintisiz ve yedekli bir yapıya sahip oldu..
HAVI Logistics Bilgi İşlem Sorumlusu Şerif GİRAY; ihtiyacımızı TURCom’a anlattığımızda bize hızlı çözüm sunması ve bundan sonra problemsiz ve hızlı bir altyapıya geçebileceğimiz için ve TURCom tecrübesine güvendiğimizden yatırım onayı verdik. Merkez ve İzmir lokasyonu iletişimi için gerekli olacak altyapıyı kurgularken hızlı, güvenilir ve kesintisiz olması bizim için önemliydi. Mesafe problem olması dolayısıyla fiber çekmek maliyetli olacağından İzmir lokasyonuna Radyolink yatırımı yaptık. Merkez lokasyonuna da fiber optik üzerinden MetroEthernet alımı yapıldı ve bu hattın yedekliliğini sağlamak için de TURCom önerisi ile Radyolink kurulumu yapıldı.

TURCom Teknoloji Satış Yöneticisi Aydın Doğan; Türkiye’de her geçen gün büyüyen operasyonuna hızlı cevap verebilmek ve kesintisiz, yüksek hızlı iletişim sağlayabilmek için arayışta olan ve uzun süredir beraber çalıştığımız müşterimiz HAVI Logistics’in yardımına koşup en doğru çözümü sunabildiğimiz ve HAVI Logistics’in de bizim önerilerimize güvenerek onayladığı için mutluyuz.