İpekyolu Lojistik Online İletişime Geçişi TURCom’la Yaptı

İpekyolu Lojistik Online İletişime Geçişi TURCom’la Yaptı

Ticaretin gelişmesinde büyük rol oynayan lojistik sektörü, Türkiye’de de gelişimini sürdürüyor. Lojistik sektörü olarak, globalleşen dünyada yerini alan Türkiye’nin önü açık durumda. İşsizliğe de çare olan sektördeki firmalar rekabet ortamında, teknolojiye de yatırım yaparak bir adım öne çıkıyorlar. Lojistik sektörüne 1963 yılında adım atan İpekyolu Lojistik de, bu firmalar arasında bulunuyor.

Sektördeki birçok lojistik firması ile çeşitli projeler gerçekleştiren TURCom Teknoloji, İpekyolu ile proje gerçekleştirerek, firmanın iş akışlarının hızlandırılmasını sağladı.

İpekyolu Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin MERMER, “Türkiye’nin lojistik sektöründe ciddi bir büyüme potansiyeli var. Ancak sektörün olgunlaşmamış olmasının sıkıntıları da yaşanıyor. Teknoloji eksikliği en büyük sıkıntıdır. Lojistik şirketlerinin teknolojilerini yenileyerek, dünya standartlarına ulaşmaları gerekmektedir. Biz de öncelikle bu konuya önem vererek müşterilere daha iyi hizmet verebilmek ve müşterilerin işletmelerinde verimlilik artışını sağlamaya yönelik olarak teknolojimizi yeniledik” şeklinde konuştu.

İpekyol Lojistik, TURCom’la yaptığı proje ile hızlı, düzenli hizmet vermeye başladı.