Şölen Çikolata, Teknolojideki Seçimini TURCom’dan Yana Kullandı

Şölen Çikolata, Teknolojideki Seçimini TURCom’dan Yana Kullandı

TURCom Teknoloji ile İstanbul fabrikasına teknolojik çözümleri uygulayan Şölen Çikolata, çikolata severlerin beğenisini kazanarak, emin adımlarla ilerliyor.
Özellikle çikolata denince akla gelen ilk markalardan olan Şölen Çikolata, piyasaya sunduğu yeni ve benzersiz ürünleriyle, tüketicilerin dikkatini çekiyor. Zaman içinde en çok tercih edilen markalar arasında yer almayı başaran firma, İstanbul fabrikasındaki teknolojik değişiklikleri TURCom Teknoloji ile uyguladı.
Şölen Çikolata, fabrika’daki kablolama altyapısı ihtiyaçlarına yönelik olarak daha önce yine TURCom tarafından kurulumu yapılan altyapının revize edilmesi ve yenilenmesi çalışmalarını tamamladı. Yeni kablolama altyapısı ile beraber ihtiyaç duyulan switch ihtiyacı da Cisco ürünler kullanılarak devreye alındı. Proje kapsamında mobil çalışılması gereken alanlarda yine Cisco Access Point’ler konumlandırılarak komple sistem altyapısı devreye alınmış oldu.
Ayrıca, İstanbul fabrika ile Gaziantep merkez arasındaki bilgi iletişimi de TURCom Teknoloji teknik desteği ile 7x24 sağlanmaktadır.