En büyük zincir otel gruplarından Xanadu Snow White, TURCom Çözümleriyle Misafirlerini Ağırlayacak

En büyük zincir otel gruplarından Xanadu Snow White, TURCom Çözümleriyle Misafirlerini Ağırlayacak

“TURCom’un bizim kalitemize uyan çalışma tarzı ile ürün ve çözümlerini 3.Otelimiz Xanadu Snow White’ta da tercih ettik.”

Xanadu Otelleri Bilgi İşlem Müdürü Hamza GÜRCAN

Birçok sektörde olduğu gibi turizm sektörünün en iyileriyle başarılı projelere imza atan TURCom Teknoloji, açılışı Kasım ayında gerçekleşecek Xanadu® markasının yeni bir halkası olan Xanadu Snow White’ın network altyapısını kurdu.

Erzurum Palandöken’de bembeyaz karlar arasından yükselen Xanadu Snow White, misafirlerini ağırlamak için geri sayıma başladı.  Dünyanın lider t-shirt markalarının üretimini Türkiye'den  gerçekleştiren  ETF Tekstil, Xanadu Snow White otelinin yatırımcısı olarak turizm sektörüne ilk adımını attı. Xanadu Snow White farklı zorluk dereceli kayak ve özel kızak pistiyle, kayak severlerin ilgi odağı olacak. Kasım ayında yapılacak resmi açılışından önce teknolojik altyapısını da oluşturan Otel, ağ kurumu için TURCom Teknoloji'yi tercih etti.

Xanadu Otelleri Bilgi İşlem Müdürü Hamza GÜRCAN, “Kış sporlarını daha eğlenceli ve doyumsuz hale getireceğimiz yeni Otelimiz Xanadu Snow White ile misafirlerimize yüksek kaliteli hizmet sunmak için sabırsızlanıyoruz. Xanadu Otellerindeki misafirperverliği, titizliği sunacağımız yeni Otelimizin altyapısını kendini sürekli yenileyen teknolojiye uygun olarak oluşturmak istedik. Diğer Otellerimizde yaptığımız projelerden dolayı tanıdığımız TURCom ile network altyapımızı kurduk. Sorunsuz bir proje olduğundan tahmin edilen süre içinde tamamlandı” dedi.

Xanadu Snow White’ın yatırımcı şirketi ETF’den yapılan açıklamada ise :

“T-shirt üretimi yapmak üzere 1994 yılında bir aile şirketi olarak kurulan ETF Tekstil, sektörde ilklere imza atarak, kendini kanıtlamış, Avrupa çapında bir firmadır. Dünyanın en büyük markalarına üretim yapan bir tekstil firması olarak, turizm sektöründe de yeni başarılara imza atmak için Xanadu Snow White Oteli’ne yatırım yaptık. Adım attığımız her sektörde müşterimizi kaliteyle buluşturmaya devam edeceğiz”denildi.

TURCom Teknoloji Satış Yöneticisi Zergün ERDAĞLI da projede kullanılan ürün ve çözümleri şöyle özetledi;

“Omurga ve kenar switchler,
Access pointler,
Firewall,
Kabinet,
UPS,
Server ve storage,
Ofis kullanıcıları için laptop ve PC’ler,
Ofis, Antivirüs ve yedekleme yazılımları,
TRCroot ve eğitimler. “