Port Akdeniz, Verilerinin Aktarımı Artık Çok Daha Hızlı

Global Yatırım Holding’in bir iştiraki olan Global Liman İşletmeleri A.Ş.’ye bağlı olan Port Akdeniz – Ortadoğu Antalya Liman İşletmesi, MetroEthernet teknolojisini TURCom Teknoloji ile altyapısına uyguladı.

Fiber çekilerek, MetroEthernet’e geçmesinin sağlandı proje sonunda, Port Akdeniz Liman İşletmesi, data bağlantısını daha kuvvetlendirdi.

Port Akdeniz – Ortadoğu Antalya Liman Liman İşletmesi Hakkında;

Kruvaziyer limanı, konteyner limanı, dökme yük ve marina içeren çok amaçlı bir liman olan Port Akdeniz, Türkiye’nin gelişme potansiyeli en yüksek limanları arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Liman’ın yıllık gemi kapasitesi yaklaşık 3 bin, yük elleçleme kapasitesi ise yıllık 3 milyon tondur. Kalite ve çevre bilinciyle çalışmalarını sürdüren Port Akdeniz, 1.322 metre rıhtım uzunluğu ile tamamı sundurma rejimine tabi olan gümrüklü alanda çağdaş bir hizmet sunmaktadır.

Global Yatırım Holding Hakkında;

Liman yatırımları, hidroelektrik ve termik enerji üretimi, gayrimenkul ve finans gibi sektörlerde faaliyetlerde bulunan Global Yatırım Holding, yenilikçi ve büyüme potansiyeli olan yeni projelere imza atarak Türkiye’deki değişim ve gelişimin öncüleri arasında yer almaktır. Global Yatırım Holding iştiraki Global Liman İşletmeleri ise üç farklı yolcu ve ticari limanı bünyesinde barındırmaktadır: Ege Ports – Kuşadası Yolcu Limanı, Bodrum Yolcu Limanı ve Port Akdeniz – Antalya Limanı.