BM Konferansı TURCom ve Etüd’ün Katkısıyla Son Buldu

Son olarak 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası projesi ile birlikte çalışmaya başlayan TURCom Teknoloji ve Etüd Bilişim, bu projede yakaladığı başarıyı yenileri ile süslemeye devam ediyor.

“Tek Noktadan Toplu Çözüm” felsefesi ile yola çıkan ve 19 yıldır müşterilerine bilişim ve telekomünikasyon hizmeti sunan TURCom Teknoloji ile kurulduğu günden bu yana teknolojik gelişmeleri yakın takibe alarak kesintisiz ve kaliteli hizmet sağlayan Etüd Bilişim, ortak çalışma alanlarına yeni bir proje daha ekledi. Geçtiğimiz yıllarda birçok projede beraber çalışan başarının iki adresi TURCom Teknoloji ve Etüd Bilişim, Birleşmiş Milletler tarafından düzenlenen “En Az Gelişmiş Konferansı” (EAGÜ)’nda da işbirliği yaptı.

10 yılda bir Birleşmiş Milletler tarafından düzenlenen ve ilk kez ülkemizde 4.’sü 9-13 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen EAGÜ, tüm dünyadan birçok işadamı buluşturdu. Özel sektör tarafında yeni iş fırsatları yaratmak ve ortaklıklara teşvik etmek amacıyla düzenlenen konferansta sistem ve network altyapısını oluşturan teknolojinin güçlü isimleri, etkinlik boyunca dünyanın dört bir yanından katılımcılara, gelen basın mensuplarına ve organizasyon yetkililerine, konferansı sorunsuz bir şekilde sürdürme imkanı sağladı. Etkinlikte ayrıca TURCom’un deneyimli teknik elemanları da hazır bulundu.