Groupon (sehirfirsati.com), Taşınırken TURCom’u Seçti


Türkiye’deki faaliyetlerine Nisan ayında başlayan e-ticaret sitesi Groupon (sehirfirsati.com), TURCom Teknoloji’den santral altyapısı ve internet erişimi için gereksinimlerini karşılamasından sonra yeni ofisine TURCom’la taşındı.

Live shopping platformlarının öncüsü ve lideri Groupon (sehirfirsati.com), doğan ihtiyaçları kapsamında yeni ofisine taşındı. Taşınma işlemi sırasında altyapı desteğini TURCom’dan alan firma, bir önceki projede olduğu gibi yine memnun kaldı.

Groupon Genel Müdürü Emre EKMEKÇİ, çeşitli gereksinimlerini TURCom’la karşıladığı ilk projede “Hiçbir sorunla karşılaşmadık. Altyapımız son teknolojiye uygun, sorunsuz çalışır durumda teslim edildi. Yeni projelerimiz için de TURCom Teknoloji’yle devam edeceğiz” şeklindeki yorumundan sonra taşınma projesi için de “TURCom Teknoloji ile yapılan ilk projede, TURCom’un çalışma şekli, ürünleri ve çözümleri hakkında fikir sahibi olduklarını ve memnun kaldıklarını ifade etti. Yeni ofisimize taşınırken, bu nedenle bilişim altyapımızı da TURCom ile taşıdık diyen EKMEKÇİ, “İleride doğabilecek yeni ihtiyaç ve sorunlarımızda yine ilk önce TURCom’a başvuracağız” şeklinde konuştu.