Türkiye AstraZeneca’ın It Altyapısı ve Çalışmaları TURCom’la Daha da Verimli

Önde gelen biyofarmasötik ilaç şirketi AstraZeneca, TURCom Teknoloji ile çalışanlarının daha verimli çalışmalarına olanak sağladı.

100’den fazla ülkede yaşama değer katma misyonu ile hastalıkların tedavisi için öncü çalışmalar yapan ve ilaç portföyüyle birçok hastalığa çare olan AstraZeneca Türkiye, hizmetlerinin hızını ve verimini artırmak için TURCom çözümleriyle ilerledi.

AstraZeneca İlaç Bilgi İşlem Müdürü Gönül KAPILAN projeyle ilgili şöyle konuştu;
“Backbone değişimi için TURCom’un uzmanlığına güvendik. Cihaz devreye alındıktan sonra mevcut network bakım anlaşmasına dahil edildi. Böylece yeni bir Cisco backbone switch konumlandırılarak server ve kullanıcıların bu backbone switch üzerinden çalışması sağlanmış oldu.Ayrıca yeni server ve storagelerin bağlanacağı gigabit switch projeside Turcom ile yaparak 7x24  bakım anlaşmasını Turcom ile yaptık ‘’ dedi.  

Projeyle ilgili Turcom Satış Müdürü Hakan Şenses  “Astrazeneca’nın merkez dahil 9 bölgesinin tüm WAN altyapısı hali hazırda Turcom  7x24 bakım anlaşmasıyla kesintisiz sürüdürülüyor. Bu projeyle mevcutta End of Life olmuş backbone switch  değiştirilerek WAN altyapısının yanı sıra merkezdeki LAN altyapısı da Turcom ‘un uzman ellerine teslim edildi.” dedi.