Biçen Gıda, Santralini TRCix İle Akıllı Hale Getirdi

TRCix

Şirketlerin mevcut santrallerine entegre edilerek, yeni özellikler kazandıran TRCix ile telefon giderlerini düşürürken, müşteri memnuniyetini artıran TURCom Teknoloji, Biçen Gıda ile el sıkışarak, firmanın da santralini akıllı hale getirdi.

Yeni nesil haberleşme platformu TRCix’i TURCom Teknoloji ile yaptığı görüşmeler sonucunda santraline entegre eden Biçen Gıda, santralinin yeni özellikleriyle, hem iş gücünden hem de vakitten tasarruf etti.

Biçen Gıda’nın kuruluşu ile hedeflerini sorduğumuz Biçen Gıda Bilgi İşlem Müdürü Halit UZUN, “Biçen Gıda olarak Biçen Hipermarketleri’nin ilk şubesini 92 yılında açtık. Günümüze geldiğimizde ise bu sayı 19’a ulaştı. Şube sayımızın bu istikrarla büyüyebilmemizdeki en önemli etkenler, eğitim kadromuzla verdiğimiz hizmetle beraber, taze ve kaliteli ürünler ile sürekli izlediğimiz kaliteli ve düşük fiyat politikamızdır. Önümüzdeki 5 yıl içinde de şube sayımızı artırıp, Marmara Bölgesi’ndeki yerel markalar arasında ilk akla gelen ve tercih edilen markalar arasında olmayı planlıyoruz. Teknoloji olarak baktığımız da artık her cihaz tanınan bir birey oldu. Haliyle analog ortamdan kurtulmakta mecburi hale geldi. Müşteri ve firmalarımızla iletişime geçilen önemli noktalardan biride telefon görüşmeleri bizi arayan müşterileri doğru karşılamak ve istediği noktaya en hızlı ve doğru yönlendirme yapılabilmesi için gereken bir sistem olan ip santral çözümüydü. Bunu da yıllardır çalıştığımız iş ortağımız olan TURCom’la beraber çözdük. Kendilerine teşekkür ederim. Müşteri memnuniyetinde kazandığımız güveni teknoloji olarak ta müşterilerimize hissettirmek bilgiişlem birimimizin de ilk hedefidir ki bu sistemle biraz daha bunu başardığımıza inanıyoruz.” dedi.

Tüm bu hedefleri arasında teknolojiden de faydalandıklarını belirten Halit UZUN, “TURCom zaten çalışma tarzını ve çözümlerini bildiğimiz bir firma. Aktardığımız ihtiyacımıza yönelik önerdikleri TRCix ile öncelikle fakslarımızı herhangi bir sıkıntı olmadan gönderip, alabiliyoruz. TRCix’ten önce bu bizim için çok önemli bir sorundu” diye konuştu.

TRCix Nedir?

TRCix; açık sistem altyapısı sayesinde mevcut santrallere IP PBX özellikler kazandıran, Türkçe web arayüzü ile yönetimi son derece kolay, ölçeklenebilen TURCom’un yeni nesil haberleşme platformudur. TRCix ile mevcut santralinizi geliştirerek, ona pek çok yeni özelliği kurulum ve entegrasyonla vakit kaybetmeden ekleyebilirsiniz. TRCix mevcut özellikleri ve geliştirilmeye yatkın yapısı sayesinde kuruluşları haberleşme çağında en öne çıkaracak IP tabanlı bir ses çözümüdür.